Verfijn resultaten Showing 1 - 12 of 13 results
Fietsmerk
Wielmaat ( t.o.v lichaamslengte)
Remmen
Framemaat ( t.o.v lichaamslengte)
Versnellingen
Show sidebar

Transporfietsen voor heren kopen Bij H&H Dutch Bikes

Bij H&H Dutch bikes hebben wij een uitgebreid assortiment aan transportfietsen voor heren. Onze transportfietsen zijn speciaal ontworpen om uw dagelijkse verplaatsingen gemakkelijk en comfortabel te maken. Onze fietsen zijn uitgerust met verschillende soorten remmen, zodat u altijd de juiste fiets voor uw wensen kunt kiezen.

Onze transportfietsen met terugtraprem zijn ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een traditionele en onderhoudsvriendelijke rem. De terugtraprem werkt wanneer u de pedalen achteruit draait en hierdoor remt enkel het achterwiel. Hierdoor kunt u een slip maken bij hoge snelheden i.c.m. intense remkracht.

Onze transportfietsen met Rollerbrakes zijn een andere populaire keuze. Rollerbrakes zijn ideaal en blokkeren het wiel niet. Dus wel een langere remweg maar wel veilig afremmen! Velgremmen werken door de remblokken tegen de velg van de wielen aan te drukken, waardoor de fiets snel en tot stilstand komt. Dit kan soms ook het wiel blokkeren! Rollerbrakes zijn niet alleen veiliger en comfortabelere maar ook onderhoudsvriendelijker dan de velgremmen[Vbrake].

Tot slot hebben sommige herenfietsen zoals hybide en sportieve fietsen [Hydraulische] schijfremmen. Schijfremmen zijn de meest geavanceerde vorm van remmen, waarbij de remblokken tegen een schijf in het midden van het wiel drukken. Dit zorgt voor een uitzonderlijk krachtige remwerking, zelfs bij slechte weersomstandigheden.

Bij H&H Dutch bikes hebben we een fiets voor elke remvoorkeur. Of u nu op zoek bent naar een traditionele terugtraprem of een geavanceerde schijfrem, wij hebben het in ons assortiment. Onze transportfietsen zijn stevig, betrouwbaar en comfortabel, zodat u zorgeloos kunt rijden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of wilt proefrijden. Wij helpen u graag verder!

Een betaalbare transportfiets voor heren kopen?

Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit een ruim assortiment herenfietsen, stadsfietsen, opafietsen en natuurlijk de beste transportfietsen.
Wij leveren onze transportfietsen in de volgende topmerken:

AVALON, POPAL, ALTEC, VOGUE, TROY & HIGHLANDER

Over het algemeen zijn onze transportfietsen vrijwel allemaal direct leverbaar uit eigen voorraad.
Dit maakt dat wij u een snelle levering kunnen garanderen!

Aan de hand van ons professioneel opgestelde maattabellen, helpen wij u ook op weg in het kiezen van de juiste wielmaat en framemaat. Wij hopen hiermee het voor u makkelijker te maken om de juiste fiets te kopen die het beste bij u past.