Popal Transportfietsen

Popal

Transportfietsen

Popal Daily Dutch N3 Heren 57-61cm 28 inch Popal-Daily-Dutch-Transport-Damesfiets-28-inch-Wit popal-omafiets-28-inch-living-stone-damesfiets-700x506.jpg
Transportfiets
Heren
Transportfiets
Dames
Oma-Transportfiets
popal-omafiets-26-inch-roze-meisjes-fiets-700x506.jpg Popal Daily Dutch Basic 26 inch turquoise Popal daily dutch basic 24 inch groen
Oma-Transportfiets Meisjesfiets 26 inch Meisjesfiets
24 inch
Transportfiets Popal Daily dutch 22 inch Roze tr22 Transportfiets Popal Daily dutch 20 inch Bloom Roze tr20 Popal Daily Dutch Basic Jongensfiets 26 inch petrol blauw
Meisjesfiets 22 inch Meisjesfiets 20 inch Jongensfiets 26 inch
Transportfiets Popal Transit N3 Jongensfiets 24 inch mat zwart Transportfiets Popal Daily Dutch Jongensfiets 22 inch Blauw Popal Black Fighter 20 inch mat zwart
Jongensfiets 24 inch Jongensfiets 22 inch Jongensfiets 20 inch

Transportfietsen van Popal zijn betaalbaar en kwalitatief. Bij H&H Dutch Bikes bent u goed terecht voor een Popal Transportfiets. En dat zeggen we niet zomaar. Wij bieden u namelijk de beste deal die te vinden is op het net. Zo bieden wij u de laagste prijs garantie aan en de fiets wordt ook nog is kosteloos bij u thuis bezorgd! Wat ons verder uniek maakt is dat wij uw bestelling binnen no-time doorvoeren en garanderen wij u dat uw bestelling binnen 2 werkdag bij u afgeleverd wordt. Bestelt u de fiets voor 13.00 uur dan kunt u deze de volgende werkdag al thuis verwachten.

DIVERSE FIETSEN TE BESTELLEN

Wij hebben een zeer brede assortiment aan Popal Transportfietsen. Zo hebben wij voor elke leeftijdscategorie en wens een leuke transportfiets te bieden. Ons assortiment bestaat uit:

Wij bieden ook transportfietsen van andere merken aan, waaronder:

VOORDELEN VAN H&H DUTCH BIKES

Uw Transportfiets bij H&H Dutch Bikes, Nieuwefiets-kopen.nl bestellen levert u veel voordelen op online.

Zo kunt u denken aan de volgende voordelen:

  • Veilig betalen [ SSL versleuteling voor een veilige betaling: IDeal ]
  • Laagste Prijs Garantie;
  • Snelle Levering [ 2 werkdagen ] [ voor 13.00 uur besteld is volgende werkdag thuis!];
  • Gratis verzending door heel Nederland;
  • Bestellen waar en wanneer u wilt;
  • Op deze website weergegeven prijzen zijn totaalprijzen;
  • Groot en gevarieerd aanbod aan fietsen van Popal;
  • Wij leveren goedkoop uw fietsen [ rijklaar ] aan huis;
  • Goede en Snelle (klanten)service;
BESTELLEN

Op onze website kunt u makkelijk en snel alle fietsen die niet geschikt zijn voor u wegfilteren en zo doende kunt u snel een mooie fiets uitzoeken die bij u past! Zo kunt u aan de hand van onze wielmaat & framemaat tabel bepalen welke wielmaat u nodig heeft en eventueel welke framemaat het beste bij u past.

Verder is onze website beveiligd met een SSL-Certificaat waarmee u zorgeloos een betaling online kunt uitvoeren. Zie Groene Slotje voor de URL.

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen/mailen of de Live chatfunctie gebruiken, rechtsonder in uw beeldscherm.

Meest gezochte termen:

Popal transportfietsen 28 inch met versnellingen

De meeste Popal transportfietsen komen in 2 varianten, 1 variant met versnellingen en een variant zonder versnellingen. Vaak worden de versies met versnellingen met een “N3” of “N7” aangegeven! Dat staat voor naafversnellingen! Bij bepaalde modellen wordt dat weergegeven met het woord “plus”. Dat geeft aan dat deze voorzien is van versnellingen! Zie Popal County plus en Popal County Roll plus fietsen. Ook zult u de plus model van Popal daily dutch Basic tegenkomen, namelijk de Popal daily dutch basic plus! Dat staat voor de versnellingen en de extra toegevoegde stuurslot.

Popal transportfiets 26 inch

Transportfietsen voor meisjes beginnen vanaf wielmaat 20 inch en lopen op tot 28 inch transportfietsen voor dames! De 26 inch transportfietsen van Popal hebben een framemaat van plusminus 44~46(cm) centimeter. Fietsen met een wielmaat van 26 inch zijn geschikt voor meisjes en jongens met een leeftijd van 9 tot met 12 jaar. Hiervoor heb je minimaal een lichaamslengte van 1.40 meter [140cm]. Hierop kunnen de meisjes fietsen tot ze een lengte van 1.52m[152cm] bereiken. De 26 inch fietsen van Popal komen zowel met als zonder versnellingen!

Popal transportfiets 24 inch

Popal transportfietsen beginnen vanaf wielmaat 20 inch en dat loopt op tot de 28 inch transportfietsen! De popal 24 inch transportfietsen zijn geschikt voor meiden met een lichaamslengte tussen: 1.28m tot 1.40m [128-140 cm]. Popal meisjesfietsen met 24 inch wielmaat hebben een framemaat van ongeveer 40~43(cm) centimeter. Fietsen met een wielmaat 24 inch zijn geschikt voor jongens of meisjes tussen acht en tien jaar. De 24 inch fietsen van Popal komen zowel met als zonder versnellingen!

Popal transportfiets 22 inch

Popal 22 inch transportfietsen zijn voor meisjes die net een tussen maat nodig hebben omdat de 20 inch te klein is en de 24 inch te groot. De 22 inch transportfietsen van Popal hebben een framemaat van plusminus 36(cm) centimeter. Fietsen met een wielmaat van 22 inch zijn geschikt voor meisjes en jongens met een leeftijd van 7 tot met 9 jaar. Hiervoor heb je minimaal een lichaamslengte van 1.22m tot 1.28m [ 122cm-128cm]. De 22 inch fietsen van Popal komen zowel met als zonder versnellingen!

Popal transportfiets 20 inch

Popal 20 inch transportfietsen zijn de kleinste maat aan transportfietsen voor meisjes. De 20 inch transportfietsen van Popal hebben een framemaat van plusminus 30 ~33(cm) centimeter. Fietsen met een wielmaat van 20 inch zijn geschikt voor meisjes en jongens met een leeftijd van 6 tot met 8 jaar. Hiervoor heb je minimaal een lichaamslengte van 1.16m tot 1.22m [ 116cm – 122cm ]. De 20 inch fietsen van Popal komen zonder versnellingen!

Meest gezochte termen:

Popal transportfiets 26 inch met versnellingen

Popal transportfietsen met versnellingen worden weergegeven met “N3” of “plus” in de titel!

Popal daily dutch 26 inch 3 versnellingen

De Popal Daily Dutch 26 inch transportfietsen met 3 versnellingen zijn voorzien van de Shimano Nexus versnellingen!

Popal daily dutch 26 inch mat zwart 3 versnellingen

De Popal Daily Dutch 26 inch mat zwart met 3 versnellingen is het meeste verkocht product van de popal transportfietsen met een wielmaat van 26 inch!

Popal daily dutch 26 inch basic plus blauw 3 versnellingen

De Popal daily Dutch 26 inch basic plus blauw met 3 versnellingen is na de mat zwarte kleur het meest verkochte model! Gezien het prijs en het merk van de versnellingen, Shimano nexus, is die een van de best sellers!

Popal fiets 28 inch

Popal fiets 28 inch staat voor het volwassen modellen van Popal fietsen! 28 inch is het wielmaat en daarnaast zou u nog even de framemaat in acht moeten nemen wat per persoon variërend kan wezen! Kijk aan de hand van de beschikbare framematen naar de betreffende Popal fiets 28 inch wat bij u in de smaak valt!

Popal Omafiets 28 inch

De Popal Omafiets 28 inch is een van de meest verkochte fietsen van Popal. De popal omafietsen 28 inch komen zowel met als zonder versnellingen! De 28 inch omafietsen van popal zijn voorzien van naafversnellingen van Shimano Nexus! De beste versnellingssysteem die er is! Makkelijk zelf af te stellen binnen 60 seconden!

Popal County Roll plus transportfiets 28 inch

De Popal County Roll plus transportfiets 28 inch is een unieke transportfiets wegens de remmen! De Popal county Roll plus transportfietsen zijn voorzien van Shimano Rollerbrakes, de beste anti blokeer remmen dat u op uw transportfiets kunt verkrijgen! Een transportfiets met handremmen is vaak ook niet makkelijk te vinden! Vaak zijn de transportfietsen voorzien van een remnaaf een terugtraprem zeg maar!

Popal County plus 3 versnellingen transportfiets 28 inch

Popal County Plus 3 versnellingen transportfiets 28 inch is een fraaie design van de Popal transportfietsen collectie! Naast de Popal Daily Dutch Basic en de Popal Daily Dutch Basic Plus modellen wordt de County Plus 3 versnellingen transportfiets 28 inch vaak zeer gewaardeerd wegens de klassieke look en uitstraling!

Popal daily dutch basic plus n3 transportfiets 28 inch

Popal Daily Dutch Basic n3 Transportfiets 28 inch kunt het beste bestellen bij ons nieuwefiets-kopen.nl want dan bent u verzekerd van een goed afgemonteerde fiets! Bestel u transportfiets online bij onze webshop en profiteer van de lage prijzen en leuke deals!

Popal fiets 22 inch turquoise

De Popal fiets 22 inch kleur turquoise is een van de best sellers van de Popal transportfietsen als het gaat om een unieke kleur! De Turquoise kleur van Popal valt bij veel meiden in de smaak wegens de unieke print en niet te veel roze voor meiden die geen princess meer willen zijn.

Popal daily dutch 22 inch bloom turquoise

De Popal daily dutch 22 inch bloom turquoise is de wielmaat waarbij het nog net kan om met de bloom turquoise kleur te fietsen. Vaak willen meisjes die in aanmerking komen voor een grotere wielmaat niet meer fietsen op een fiets waar bloemen op weergegeven worden.

Popal omafiets 22 inch

De Popal omafiets 22 inch is vaak gewaardeerd wegens de tussenmaat die vaak gemist wordt bij andere merken! Daar heeft Popal de kleintjes niet in de steek gelaten als het gaat om omafietsen met een tussenmaat! Deze omafiets is een grote succes en vandaar ook uitgevoerd met 3 versnellingen in de naaf! Bekijk de Popal Omafietsen 22 inch en de Popal omafietsen 22 inch N3 op onze website en kies de kleur die uw dochter het meeste aanspreekt! De omafietsen zijn voorzien van leuke bloemen prints op de kettingkast en de jasbeschermers! Verder zijn de velgen ook in kleur gespoten!

Popal luipaard fiets 22 inch

Popal heeft helaas de luipaard prints niet meer doorgevoerd wegens de vraag! Echter kunt u voor de luipaard print terecht bij het merk van highlanger! De highlander puma, uitgevoerd met een luipaard print op de kettingkast, jasbeschermers en zadel!

Popal fiets 20 inch

De Popal fiets 20 inch is een succes geweest wegens het aanbod van Popal!

Zo kunt u voor de Popal Lola 20 inch gaan, de Popal omafiets 20 inch, de Popal cooper 20 inch of de Popal Daily Dutch Basic in wielmaat 20 inch! Al deze unieke modellen komen in variërende kleuren! Voor elke fiets wens is er een oplossing als het gaat om een popal fiets 20 inch!

Popal omafiets 20 inch

Popal Omafiets 20 inch is een van de Best sellers van de popal 20 inch fietsen!

Popal cooper fiets 20 inch

Popal cooper fiets 20 inch is een van de Best sellers van de popal fietsen als het gaat om 20 inch fietsen!

Popal lola fiets 20 inch

Popal Lola fiets 20 inch is een van de Best sellers van de popal fietsen als het gaat om 20 inch fietsen!

popal fiets review

Bekijk onze reviews als u opzoek bent naar een betrouwbare Popal dealer! Wij hebben veel klanten die elders niet tevreden waren overgehaald om toch voor de popal fietsen te gaan en uitgelegd dat de montage zeer en onderhoud zeer belangrijk is als het gaat om Popal transportfietsen. Zolang de montage goed gebeurt en de fiets goed onderhouden wordt zal deze lang meegaan en zult u er veel plezier aan overhouden!

popal fietsen dealers

Al 6 jaar lang zijn wij dealer van de Popal fietsen en elke klant hebben wij weten tevreden te houden! Wij zijn Dé Popal fietsen dealer waar u opzoek bent! Onze team bestaat uit experts die de Popal fietsen goed weten te monteren. Zodoende komt u niet gauw aan reparaties! Verder krijgt u van ons de tips mee om de fiets goed te onderhouden en de duurzaamheid hiervan goed te doen! Al met al bent u bij nieuwefiets-kopen.nl aan het juiste adres als het gaat om Popal fietsen!

popal fiets 28 inch dames

opzoek naar een Popal fiets 28 inch dames? Dan bent u bij nieuwefiets-kopen.nl aan het juiste adres! Wij weten dat het lastig is om een popal fiets 28 inch voor dames uit te kiezen! Dat heeft voornamelijk te maken met het bepalen van de juiste framemaat en te bepalen of een bepaalde fiets voor uw geschikt is of niet! Daarom hebben wij bij elke framemaat de gewenste lichaamslengte erbij vermeld.

popal 24 inch met versnellingen

Popal 24 inch met versnellingen zijn de Popal daily dutch basic plus modellen of de popal 24 inch omafietsen met versnellingen! De Popal omafiets 24 inch N3 en de Popal Daily Dutch Basic plus modellen zijn uitgevoerd in 3 naafversnellingen van shimano nexus met een remnaaf oftewel met een terugtraprem!

e bike popal

Bent u opzoek naar een E bike van Popal? Dan bent u bij nieuwefiets-kopen.nl aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk de beste deals als het gaat om de popal e bike fietsen! Bekijk de Popal Evolution ebikes en de Popal elektrische fietsen met een lage instap!

E-Volution 1.0

Popal elektrische fiets E-Volution 1.0

E-Volution 2.0

Popal elektrische fiets heren E-Volution 2.0

E-Volution 3.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 3.0

E-Volution 5.0 [ ANWB getest 7.9 ]

Popal elektrische fiets Dames E-Volution 5.0 Anwb getest

E-Volution 6.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 6.0

E-Volution 7.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 7.0

E-Volution 9.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 9.0

E-Volution 8.1

Popal elektrische fiets dames E-Volution 8.1 ANWB getest

E-Volution 11.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 11.0

E-Volution 12.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 12.0

E-Volution 12.1

Popal elektrische fiets E-Volution 12.1

E-Volution 12.2 [ ANWB getest 8.2 ]

Popal elektrische fiets dames E-Volution 12.2 ANWB getest

E-Volution 15.0

Popal elektrische fiets heren E-Volution 15.0

E-Volution 16.0

Popal elektrische fiets heren E-Volution 16.0

E-Volution 10.0

Popal elektrische fiets dames E-Volution 10.0

E-volution 17.0

Popal elektrische fiets heren E-Volution 17.0

E-volution 10.2

Popal elektrische fiets dames E-Volution 10.2

popal carrier

popal city damesfiets

Popal Transportfiets review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *